Results 1 to 6 of 6

Thread: A few posts vanishing

  1. #1
    Member AK Ray's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    South Central
    Posts
    2,541

    Default A few posts vanishing

    Over the last couple of weeks I have seen where a few of my posts (three?) have vanished from a thread. After hitting the submit button, the post appears on the thread below the other posts as it should. I go off for a few hours, come back to check the thread for other posts and my post is gone.

    The last time this happened was this morning. One post on a fishing thread worked fine. Another post on a remote living thread is gone.

    I have gone into the user CP and looked at all my posts and found that the few posts in question do not appear in the list of all my posts.

    It has happend for a system running IE and a system using Chrome.

    It's probably all on my end of things, but since it started just two weeks ago or so I am curious if anyone else is having the same experience.

  2. #2
    Member power drifter's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Down wind of 2 Glaciers
    Posts
    1,088

    Default

    I have had a couple in the last couple weeks as well. I just figured they got removed with other post when the mods are cleaning up. I did think it odd as they where not geared toward anyone in any bad way. I don't know?

  3. #3
    Member Icebear's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Delta Junction
    Posts
    203

    Default

    Sorry guys. I will get our admin or tech guy to look at this and see if he can troubleshoot the problem for us. Hopefully they can find the quick fix and make it work.

  4. #4
    Member AK Ray's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    South Central
    Posts
    2,541

    Default

    For those interested in this issue I have gone through my posts on four other forums and found a few missing posts over the last two weeks. Two of the forums use software other than vBulletin.

    So this is not an AOD issue, but might be something to do with how the user's system is processing data within some sub program.

  5. #5
    Forum Admin Brian M's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Eagle River, AK
    Posts
    13,396

    Default

    I'm not sure why they would disappear, though if it is happening elsewhere you may be right in that it might not be a problem with AOD's system. As for deleting posts, I usually will either do a "soft delete" where a note is left in place of the deleted post or I'll send a PM to the user with an explanation. The exception is sometimes there are threads where the entire direction of the thread has gone down a road that wasn't intended because of a post or two that was in violation of the forum rules. In that case sometimes I'll delete a mass of posts all at once and not leave individual notes so as to not clutter the thread.

  6. #6
    Moderator AKmud's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Wasilla, Alaska, United States
    Posts
    3,185

    Default

    Something strange is going on.... I have gotten a "new PM" notification several times for a particular PM even though I read it quite a while ago and have been in and out of the forum several times. Kinda glitchy...
    AKmud
    http://i78.photobucket.com/albums/j96/AKmud/213700RMK1-1.jpg


    The porcupine is a peacful animal yet God still thought it necessary to give him quills....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •