Results 1 to 6 of 6

Thread: question on Pics

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    North Pole
    Posts
    14

    Default question on Pics

    HI All, I have tried to upload a pic on the classified forum. When I click upload I get this "Internet explorer can not show this webpage". I have a connection, this site is working, pic is small enough. I'm not much of a computer guru to say the least. Any ideas? Will try again tomorrow. Thanks Ed

  2. #2
    Member COtoAK's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Pole, Alaska
    Posts
    1,896

    Default

    Quote Originally Posted by rivetgun55 View Post
    HI All, I have tried to upload a pic on the classified forum. When I click upload I get this "Internet explorer can not show this webpage". I have a connection, this site is working, pic is small enough. I'm not much of a computer guru to say the least. Any ideas? Will try again tomorrow. Thanks Ed
    Ed, I am seconding you on this one.
    I wonder if this is being looked into.
    I tried to upload wildlife pictures into my profile albums 'Wildlife' and I also can not upload pictures.
    It's not just you. It's me, too.
    Maybe it's the browser we are using?
    Lurker.

  3. #3
    Moderator kingfisherktn's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ketchikan, AK
    Posts
    4,076

    Default

    Hey Punk, I believe there are some "issues" with the site.

  4. #4
    Member broncoformudv's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    4,670

    Default

    I have been having the same problem for the past few days as well, hope it is worked out soon!

  5. #5
    Member Alasken's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Eastern Oregon
    Posts
    457

    Default same problem today

    I'm having the same problem uploading a photo from my computer to the photography forum today. It's a .jpg 155 kb.
    Art is making something out of nothing and selling it.
    - Frank Zappa

  6. #6
    New member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default same problem for me

    I did everything right, and after seeing these other posts am convinced the site is having some technical difficulties. I'm sure they'll get it fixed...patience is a virtue! Just remember how patient you can be when you're behind that fishing pole waitin for a strike, or sittin on a hilltop waitin for a moose to show up...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •