Results 1 to 9 of 9

Thread: Electricial Problem with 2006 Expedition

  1. #1
    New member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default Electricial Problem with 2006 Expedition

    I have lost all accessories on the ski-doo. I have 12 volts on the headlight plug to body ground, but not the ground on my plug. Can anyone help me with this. Thank-You

  2. #2
    Member SusitnaAk's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    ANCHORAGE
    Posts
    778

    Default

    Try Here pretty Sharp guys there on that Form.http://www.dootalk.com/forums/index.php

  3. #3
    Member mod elan's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Glennallen
    Posts
    1,476

    Default

    Which Expedition? The 550 has a different system than the 600 and 1000.

  4. #4
    New member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    The ski-doo is a 550 Fan cooled..

  5. #5
    New member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    2006 550 Fan Cooled

  6. #6
    Member mod elan's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Glennallen
    Posts
    1,476

    Default

    First check the fuses. I can't remember on the fan cooled sleds if there is one or two. It is either by your right foot next to the chaincase or more likely on the frame above the spark plugs and under the dash. Open up the left side panel to access this area and look up above the engine on the aluminum frame.

    Is this machine totally stock or do you have any other electrical accessories or even a skid plate? This will allow me to give you some more things to look for.

  7. #7
    New member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    Yes the ski-ddo is totally stock, and it do have a skid plate also it has passenger hand warmers. There are only two fuses both are good. I never installed the rivet in skid plate where the voltage regulator mounts ( the dealer told me not to install it) Any more info you can give me I would appreciate it.

  8. #8
    Member mod elan's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Glennallen
    Posts
    1,476

    Default

    Good thing on the rivet in the skid plate. Even some dealers were drilling holes in the regulator not knowing it was there! It could be the regulator just went out. Are the bulbs burnt out in the lights?

  9. #9
    New member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    No the headlight bulbs are not burned out ...........going to buy a regulator and try that.thanks for the help and if there is anything else you can let me know I would be thankful..........

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •