Results 1 to 4 of 4

Thread: Got my boat back

  1. #1
    Member Alaska Gray's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Anchorage, Alaska, United States
    Posts
    4,925

    Default Got my boat back

    Well they found the problem after they took it to cook inlet and ran it. It was the ECU. After a couple of minutes they had it up and running.
    Living the Alaskan Dream
    Gary Keller
    Anchorage, AK

  2. #2
    Member DMan's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Wasilla, AK
    Posts
    1,412

    Smile Good news!

    Cool. Mine goes in on the 15th to try and figure what is killing my top end power.

    D
    ... aboard the 'Memory Maker' Making Memories one Wave at a Time!

  3. #3
    Member Alaska Gray's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Anchorage, Alaska, United States
    Posts
    4,925

    Default

    How much are you loosing?
    Living the Alaskan Dream
    Gary Keller
    Anchorage, AK

  4. #4
    Member DMan's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Wasilla, AK
    Posts
    1,412

    Default

    150 - 200 RPM's at WOT. Pretty close to normal at crusing speed but my WOT is down and my WOT speed is down about 3mph. Been out four times trying several different things but it is definitely down. Taking longer to get on step. I think I can hear it in the motor to like it isn't revving up right.

    We shall see.....
    ... aboard the 'Memory Maker' Making Memories one Wave at a Time!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •