Results 1 to 3 of 3

Thread: Electrical Issue

  1. #1
    Member Yukoner's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Whitehorse Yukon
    Posts
    1,443

    Default Electrical Issue

    So my BC340 has an electrical issue.
    last time I used I, maybe 1 month ago (which was the first time this winter), it ran fine, but no power, just a very faint glow from the headlight, no hand warmers etc.
    So I figured the voltage regulator was shot. Ordered a new one, and new dimmer switch for the headlight, as it only had high beam, and I had replaced the bulb. Figured the dimmer was broken.
    Replaced the dimmer, new voltage reg. It starts right up, but still no power.
    Pulled the dash cover, quickly checked the wiring harness and connections, all look fine.
    Any ideas?
    Everything was fine last trip out last winter.
    Fighting gravity is never cheap.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    lava hot springs, id
    Posts
    24

    Default

    I'm thinking lighting coil.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Anchorage
    Posts
    482

    Default

    Quote Originally Posted by Yukoner View Post
    So my BC340 has an electrical issue.
    last time I used I, maybe 1 month ago (which was the first time this winter), it ran fine, but no power, just a very faint glow from the headlight, no hand warmers etc.
    So I figured the voltage regulator was shot. Ordered a new one, and new dimmer switch for the headlight, as it only had high beam, and I had replaced the bulb. Figured the dimmer was broken.
    Replaced the dimmer, new voltage reg. It starts right up, but still no power.
    Pulled the dash cover, quickly checked the wiring harness and connections, all look fine.
    Any ideas?
    Everything was fine last trip out last winter.
    Sure sounds like a ground connection to me.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •