Results 1 to 11 of 11

Thread: problem with picture

  1. #1
    Member Alaska Gray's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Anchorage, Alaska, United States
    Posts
    4,925

    Default problem with picture

    Can anyone explain to me why all of a sudden when I post a pic it doesn't come out? Now when I post all you see is a url address.
    Living the Alaskan Dream
    Gary Keller
    Anchorage, AK

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Jan 1997
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    532

    Default Test picture upload

    This is a test upload



    picture above

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    26

    Default Test upload from IE

    This is a second test




  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Jan 1997
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    532

    Exclamation Image problem

    Thanks for the heads up on this. I just tested it using two different browsers and we do have a problem here.

    We're working on this one now...

    David

  5. #5
    Member Alaska Gray's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Anchorage, Alaska, United States
    Posts
    4,925

    Default

    Thanks I have been using photobucket
    Living the Alaskan Dream
    Gary Keller
    Anchorage, AK

  6. #6
    Member Alaska Gray's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Anchorage, Alaska, United States
    Posts
    4,925

    Default

    Still having a problem. I can post a picture if it's small. I can not post one if it's normal size like everyone else. What am I doing wrong here?
    Living the Alaskan Dream
    Gary Keller
    Anchorage, AK

  7. #7
    Moderator
    Join Date
    Jan 1997
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    532

    Default

    Image upload test.



    Quote Originally Posted by Alaska Gray View Post
    Still having a problem. I can post a picture if it's small. I can not post one if it's normal size like everyone else. What am I doing wrong here?
    Last edited by Man1c M0g; 06-17-2007 at 04:22.

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    26

    Default

    Additional test from IE

    Last edited by Webmaster; 06-17-2007 at 09:09.

  9. #9
    Moderator
    Join Date
    Jan 1997
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    532

    Default Attachment test

    This tests the attachment system
    Attached Images Attached Images

  10. #10
    New member Man1c M0g's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Portsmouth, UK.
    Posts
    44

    Default

    Quote Originally Posted by Alaska Gray View Post
    Can anyone explain to me why all of a sudden when I post a pic it doesn't come out? Now when I post all you see is a url address.
    Hiya there! There is a very good reason for this issue. If you take a look at the IMG URL you have posted you'll notice that it isn't actually a link to an image, but a link to a script that calls up an image. This is an important distinction, as recently some gits discovered ways to hack software that automatically retrieves the image and displays it. So, for very good reasons of security, VB now just shows a URL when you display a link to sites like google images, photobucket, etc, that use image scripts instead of direct hosting.

    If you want an image to show directly in a forum you'll have to host it properly and then give the real URL to the IMG tag (or download it to your machine and reupload it properly to VB as an attachment). Hope this explanation helps!

  11. #11
    Moderator
    Join Date
    Jan 1997
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    532

    Default

    Man1c M0g is providing advanced assistance now with forum technical details. He runs his own forums at BioRust.

    Here's a test of a hosted image (http://nwwc.net/alaska/image/swanson-glenpaddling.jpg):


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •